Belvárosi Airbnb lakásfelújítás

Egy rövidtávú lakáskiadással foglalkozó vállalkozó keresett meg minket, hogy az általa vásárolt 5. kerületi ingatlant újítsuk fel neki. Nagyon jó helyen, az Arany János utcában volt az ingatlan. Itt különösen jól kiadhatók a szépen felújított lakások, mert gyalogosan megközelíthető az összes turista célpont. Régi belső gangos, 1. emeleti lakás, 50 m2-es lakás. 1 szoba, fürdő, és konyha. Itt a legjobb az Airbnb lakásfelújítás.

Lakásfelújítás

Bontás, nappali

Mint mindig, itt is a bontással kezdődött a lakásfelújítás. Pallóra szegelt deszkák, azon pedig parketta, szegelve. Sajnos nagyon recsegett, ropogott, hullámzott, és a megrendelőnk amugyis modernebb stílust képzelt el, így a parketta felújítás helyett minden bontásra került. A cél az volt, hogy a külön konyhát szüntessük meg, a konyha kerüljön be a nappaliba, ahol végül egy fehér Ikea konyhabútort szereltünk össze.

Lakásfelújítás csongradbau.hu

Fürdőszoba felújítás

A régi konyha helyére került be az új fürdőszoba. Mivel Airbnb lakásnak készült, itt sem tervezett senki káddal. Méretes walk-in zuhanyzó került kialakításra, egyedi mosdóval és egy nagy tükörrel. Itt is lejjebb hoztuk a mennyezetet egy gipszkarton álmennyezettel, ami felett helyet kapott egy nagy,  120 literes bojler.

Fürdőszoba felújítás

Fűtésszerelés, villanyszerelés

Ez a lakás egy 50 cm vastag falazatú házban volt, és csak 1 nagyobb méretű ablakkal rendelkezett. Csak pár négyzetméter külső fala volt, az összes többi falfelület a szomszédok által fűtött. Így számításba jöhetett a klímás fűtés. 2 darab, Fujitsu klima került felszerelésre, ami könnyedén, és gazdaságosan látja el a lakás fűtését, és nyáron pedig a bérlők számára nélkülözhetetlen hűtését is. A klímás fűtéshez mindig ajánlott a H tarifa igénylése, itt is teljesítmény bővítéssel kezdtük a villanyszerelést. Rengeteg új szerelvény, és 1 km új kábel került a falakba, gyönyörű világítótestek kerültek a falakra és a mennyezetekre. A nappaliba két nagyméretű világító vályút szereltünk fel.

Lakásfelújítás

Hálószoba, 4 személyre

A régi fürdőszoba kiürítése után egy hálószobát alakítottunk ki belőle. A nappaliból egy ugyanekkora részt választottunk le, ami kapott egy üveg ajtót, és egy ugyanekkora francia ágy került bele. Így egy 4 személynek is használható, kényelmes, ízléses és modern lakást adtunk át a megrendelőnknek. Ha önnek is hasonló felújításra van szüksége, keressen minket ingyenes árajánlatért a kapcsolat menüpont alatt

Lakásfelújítás csongradbau.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük