A látványos rész

A fürdőszoba felújítás a lakásfelújítás egyik legszebb része. Ez az, amit mindenki legelőször megnéz, mikor meghívják egy lakásavatóra, és ami a facebook csoportokban a legtöbb like-ot gyűjti. De sajnos a lakásfelújítás egyik legköltségesebb része is egyben. Itt is, mint a lakásfelújítás minden részénél úgy kell választanunk burkolatokat és szerelvényeket, hogy azok időtállóak legyenek, mert ezek javítása a legtöbb esetben bontással jár, ami nem csak bosszantó, de nagyon költséges dolog is. Az se baj, ha a design is időtálló, és 10 év múlva is úgy nézhetünk rá, hogy még mindig tetszik.  Fürdőszoba felújítás

Pár jótanács

A fürdőszoba felújítás megkezdésekor érdemes olyan helyeken kiválasztani a burkolatokat, ahol nem csak eladókkal találkozhatunk, hanem tanácsadást is kapunk a jó árak mellé. Egy jó csempeboltban nem csak a megrendelő legszebb csempéit segítenek megtalálni, de a tervezésben is segítenek és a burkolat kiosztást is megtervezik nekünk. Amennyiben csak egy fürdőszoba van a lakásban, és annak a mérete nem engedi meg, hogy kád, és zuhanyzó is legyen, akkor választani kell. Míg a fiatalok zömmel káddal tudják csak elképzelni a fürdőszobát, addig az idősebbek már szívesebben választják a zuhanyzó kiépítését. A szerelvények kiválasztásánál szintén fontos, hogy ha falon belüli szerelvényt veszünk, az szerelhető legyen, hogy az esetleges meghibásodásánál ne kelljen bontani a burkolatot. A fürdőszoba felújítás tervezésénél szintén fontos figyelembe venni az elektromos biztonsági zonákat. Azokon a helyeken, ahol az elektromosság találkozik a magas páratartalommal, különösen nagy figyelmet kell szentelnünk a biztonságra. Az ilyen helyekre speciális biztonságtechnikai előírások vonatkoznak, a balesetek megelőzése végett. A vízvezetékek  szerelvényeit szintén fontos, hogy profi szerszámokkal szereljük, hiszen egyetlen rossz csatlakozás szivárgást okozhat a falban, vagy az aljzatban, ami nem csak a megrendelőnek, de a szomszédoknak is kellemetlen lehet, ha a gondtalan használat helyett újbóli bontással és javitással kellene foglalkoznunk. Nálunk eddig még nem volt ilyenre példa.

Ha minket választana

A fürdőszoba felújításokat, – ha nem a teljes lakásfelújítás része – akkor 10 munkanapos határidővel szoktuk vállalni. Ez tartalmazza a bontást, a sitt elszállítását, a teljes vízvezeték cseréjét, villanyszerelést, vizszigetelést, burkolást, és festést is egyben. Kérjen árajánlatot most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük