Amitől a lakásfelújítás igazán szép

Egy ingatlan befektető keresett meg minket, hogy a 13. kerületben vett egy pici, 35 m2-es lakást, amit minimális ráforditással, de igényesen szeretne felújítani, hogy könnyen eladható legyen. Ilyen esetben igazán fontosak a lakásfelújítás árak, hogy még elegendő haszon is maradjon. Nagyon szeretjük az ilyen munkát, ahol tényleg mindent kell csinálni, amit csak lehet egy lakásfelújítás során. Itt is, mint mindenhol a nyílászárók, az ablakok, valamint a bejárati ajtó rendelésével kezdtünk. A gázszolgátatást lemondtuk, az 5 emeletes házban itt a földszinti lakásból indulva túl nagy költség lett volna a kéménybélelés.

Lakásfelújítás csongradbau.hu

Gyors bontás, és 15 m3 sitt elszállítása után a megrendelővel való egyeztetés során a padlófűtés mellett döntöttünk, amit egy 6kw-os Sanier Duval elektromos kazánnal szereltünk. A melegviz ellátásról egy Ariston bojler gondoskodott. Jöhetett a padlófűtés cső letekerése. Itt az olcsóbbik fajtát választottuk, rendszerlemezbe pattintva. A rendszer azóta is tökéletesen üzemel, a tulajdonos nagy megelégedésére, télen kb 10 eFt-os, teljes villanyszámlával.

Lakásfelújítás csongradbau.hu

Villanyszerelés

A víz, és fűtésszerelés után a következő mindig a villanyszerelés. Ez a lakásfelújítás árak kisebb, de az egyik legfontosabb része. Mindig az előírásnak megfelelően a lehető legtöbb fogyasztóra felkészitve szereljük a lakásokat. Minél több a dugalj, annál jobb. Egy friss lakásfelújítás után már senki sem akar hosszabbítókat látni az új lakásában. Mind az elektromos kazán, mind a konyhai indukciós főzőlap miatt teljesítmény bővítésre volt szükség.

Lakásfelújítás csongradbau.hu

A megrendelőnk díszített álmennyezetet tervezett, különleges világítással. Mindenhol szürke/fehér színekkel tervezett, fiatal vevőket megcélozva – végül egy nyugdíjas úr vette meg.

Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba eredetileg csak egy kis fülke volt, amiből kazánszoba és gardrób lett, így egy kisebb részt leválasztottunk a konyhából, hogy egy fürdőszobát alakítsunk ki. A fürdőszoba felújítás nagy kedvencünk, mindenki ezt nézi meg először egy üres lakásban, ez adja el az ingatlant. Itt szintén a szürke színre esett a megrendelőnk választása.

Fürdőszoba felújítás csongradbau.hu

Konyha felújítás

A konyhabútor egy kockázatmentes, fehér Ikea bútor lett, amit sikerült a lakás legfényesebb részére tervezni.

Konyha felújítás csongradbau.hu

Átadás

A lakást végül 40 nap alatt újítottuk fel. Az eladás nem tartott sokáig, 2 hét alatt kelt el. Ha szintén egy kislakása van, amit szeretne felújítani, gondoljon ránk! Árajánlatot a kapcsolat menüpont kattintása után kérhet, vagy keressen az ott megadott telefonszámok egyikén!

Lakásfelújítás csongradbau.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük