Panel fürdő határidőre

Ismét egy panel fürdőszoba a felújításra kértek fel minket. Ezeket általában mindenki a nyári hónapokra szereti időzíteni, mikor egy nyaralással összeköthető az a 10 nap, ameddig nélkülözni kell a fürdőszoba használatát. Sokan gondolják azt, hogy mindenképpen ott kell lenniük minden nap a lakásban, különben vagy nem lesz olyan a végeredmény, vagy lassabban készülünk el, ha nincsenek ott. Ezzel ellentétben viszont ma már mindenkinek képes a telefonja videohívásokat kezelni, ha bármilyen kérdés merülne fel bárki részéről. Másrészt mi nem alkalmazottak vagyunk, hanem egyéni vállalkozók, tehát nekünk is érdekünk, hogy az előre megbeszélt határidőt tartsuk mind a felújítás ára miatt, mind a csúszás miatt, hiszen ha az egyik munkánkkal később végeznénk, akkor a következőre késve érkeznénk.

Fürdőszoba felújítás https://csongradbau.hu/

Bontás, tervezés

Itt is, mint a legtöbb fürdőszoba felújítás során káddal szerelt fürdőszoba volt. Ha nagyobb méretű egy panellakás, akkor a megrendelőink szeretik a mosógépet kivinni vagy a gardróbba, vagy pedig a konyhába. Itt is a konyhába került a mosógép, hogy helyet adhasson egy nagyobb méretű walk-in zuhanyzónak. Mindig attól függ a zuhanyzók szintezése, hogy van-e lehetőségünk a lefolyó kiállásának a lejjebb vitelére. Itt sikerült annyira mélyre szerelnünk a lefolyó bekötését, hogy csak minimálisan kellett emelni a tusoló aljzatán. Ha számít a fürdőszoba felújítás ára, akkor a legjobb, ha szabványos méretű üvegfallal tervezünk, mert sajnos az egyedi gyártású üvegfalak rendkívül drágák. A legjobb, mint itt is, ha nem tervezünk nyíló üvegajtókat, hiszen költségesebb is, meg a későbbieknek lehetőséget ad a meghibásodásra. Ráadásul ez könnyebben tartható tisztán.

Fürdőszoba Felújítás

Előtét falak, vízvezeték szerelés

Sokan mondják, hogy a panel fürdőszoba felújítás során nem lehet a vízcsöveket a falba vésni. Ezzel ellentétben az igazság az, hogy a falak függőleges vésése nem gyengíti a blokk merevségét, így a mosdó bekötése itt is a falban fut. A tusoló bekötése a wc strangján keresztül lett bevésve, így az sem foglal helyet, és gond esetén könnyen szerelhető. Így mi nem szoktunk előtét falakat húzni a csövek elrejtéséhez, amivel nem veszünk el egy plusz centimétert sem az amúgyis kisméretű panel fürdőszoba területéből. Ha épített tusolót tervezünk, akkor nincsen fontosabb a tökéletes vízszigetelésnél. Nincsen bosszantóbb dolog, mint mikor az alattunk lakó kopogna az ajtónkon, hogy szeretne mutatni nekünk valamit a saját fürdőszobája mennyezetén…

Fürdőszoba felújítás

Wc felújítás

Itt is teljesen elbontottuk a wc hátfalát, mert még egyszer sem találkoztunk pontosan berakott, hibátlanul illeszkedő, teljesen függőleges hátfallal. Mivel amúgyis mindig kicserélünk minden vízcsövet, hogy nagyon sokáig élvezhessék a fürdőszoba felújítás után a hibamentes használatot, az új hátfalat úgy szoktuk beépíteni, hogy a lehető legnagyobb hely maradjon a helyiségben. Itt egy monoblokkos wc-t választott a megrendelőnk, aminek pláne jól jött, hogy kicsit hátrébb került a hátfal. Nagyon fontos, hogy bármilyen hiba esetén megfelelően nagy szerelőnyílást hagyjunk, hogy sose kelljen se a vízóra cseréjénél, se a hibaelhárítás során megbontani a frissen felújított hátfalat. Ha szeretné Ön is felújítani a fürdőszobáját, akkor várjuk hívását, vagy levelét a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén.

2 Válaszolt erre: “Panel fürdőszoba felújítás 1”

  • Tisztelt Cím!
    Kádas, 2×2 méteres fürdőszoba felújításán gondolkodom. Most került bele új, szpotos, tükrös fürdőszobaszekrény és polc. A kádat szeretném kivetetni, s a helyére tusolófalas tusolót rakatni, burkoltatni. Visszarakatni a meglevő fürdőszobabútoraim. Kihez fordulatok a kivitelés, árajánlat miatt? Van e úgy szakember csapatuk, aki ezt nekem kompletten megoldanák? Köszönöm szépen a választ! Üdvözlettel Révész Anikó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük